Om oss

På ett enkelt och kostnadseffektivt sätt hjälper Nordfors Produktion sina kunder med marknadsföring och kommunikation i rörlig bild. Främst till dagens nya marknadsarena: sociala medier.

Problemet med synlighet på sociala medier är att det är svårt att få uppmärksamhet, där videor som kommunikationsform har blomstrat de senaste åren.

Nordfors Produktion erbjuder beställningsfilmer med internt och externt innehåll, med olika budskap och som riktas in på rätt målgrupp. Vi erbjuder att filma, klippa och publicera filmer till en lagom prisnivå. Dessa filmer ska dessutom vara lämpliga att läggas ut på sociala medier, med rätta dimensioner och i rätt kvalité.

Vi hjälper kunden att på ett smidigt och kreativt sätt kunna formulera hens idéer och behov till rörlig bild. Det vill säga skapa en filmproduktion från ax till limpa. Vi tar oss tid för att förstå kundens problem och ge maximal personlig service för att kunna producera en första filmversion. Vi vidareutvecklar filmen tillsammans med kunden och ser till att kunden ska känna sig nöjd med slutleveransen av produkten.

Följ oss!